Uručene nagrade najboljim sportistima opštine Temerin, fudbaleri iz Bačkog Jarka odbili priznanje

0
981

Opština Temerin dodelila je priznanja sportistima, klubovima i sportskim radnicima za postignuća u 2016. godini. Najbolja mlada sportistkinja je Nevena Gajić, najbolji mladi sportista Pero Tepić, najbolja sportistkinja Ana Bosnić, najbolji sportista Karolj Koroknai, najbolji trener Dragan Milošević, najbolji klub Stonoteniski klub Temerin, najbolji sportski radnik Dragoljub Đorđević, dok je nagrada za životno delo pripala Milanu Grujičiću.

Nagrade su najuspešnim sportistima temerinske opštine uručili predsednik Opštine Temerin Đuro Žiga, član Opštinskog veća za kulturu, civilne organizacije i omladinu, Dejan Bradaš i predsednik sportskog saveza Nedeljko Đukić.

Čestitavši im na uspesima koje su postigli, poželeli su da im i ova, 2017. godina bude, ako ne još bolja, onda bar podjednako uspešna kao prethodna.

Međutim, svečanost je obeležilo to što su iz FK Mladost iz Bačkog Jarka demonstrantivno odbili da prime nagradu, i to za najboljeg trenera.

Prema rečima Trivuna Josipovića, predsednika FK Mladost iz Bačkog Jarka, razlog odbijanja nagrade jeste taj što oni ne žele da budu deo političke igre.

Predsednik opštine Temerin kazao je ovim povodom da „ko gubi ima pravo da se ljuti“.

Uprkos tome što su iz fudbalskog kluba iz Bačkog Jarka na buran način iskazali revolt, svečanost je završena uz neformalno druženje i fotografisanje svih prisutnih.

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here