Prva humanitarna akcija uspešno sprovedena: Aleksandar Trajković započinje prvo terapijsko lečenje

2
1211
Ilustracija

Protekle nedelje, grupa volontera iz Temerina pokrenula je kampanju humanitarne pomoći sugrađaninu Aleksandru Trajkoviću.

Prva akcija prikupljanja humanitarnog priloga uspešno je sprovedena i prikupljen je novac u vrednosti od 3.000,00 evra kako bi Aleksandar započeo prvo terapijsko lečenje.

U ponedeljak 27. marta, Aleksandar Trajković je u pratnji svoje supruge Zorane krenuo na put za Tursku da uradi prvu biohemoterapiju.

U narednom periodu održaće se brojne aktivnosti humanitarnog karatera kako bi pomogli našem sugrađaninu jer ga već za dve nedelje očekuje drugo terapijsko lečenje za koje mu je neophodna ista suma novca.

Pozivamo ljude dobre volje koji imaju želju da pomognu Aleksandru i njegovoj porodici, da nam se pridruže i podrže kampanju.

 

PODELI

2 KOMENTARA

    • Poštovani, u nedelju 09. aprila u 18,00 časova biće održan sastanak u prostorijama Omladinskog kluba (Novosadska 352). Tema sastanka je organizacija predstojećeg koncerta u okviru pokrenute kampanje za prikupljanje humanitarne pomoći i raspodela uloga, ukoliko ste još uvek zainteresovani da se pridružite akciji dobro došli ste na sastanak. Srdačan pozdrav

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here