„Jednaka šansa za sve mlade 3”: Poziv na obuku „Komunikacija i javni nastup“

0
583

Udruženje „Tako cool!“ u partnerstvu sa Bečejskim udruženjem mladih realizuje obuku „Komunikacija i javni nastup“ u okviru projekta „Egyenlő esély minden fiatalnak 3 – Jednaka šansa za sve mlade 3“ koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

-Pozivamo sve motivisane mlade koji žele da steknu i unaprede svoja znanja, veštine i kompetencije u vezi sa komunikacijom i javnim nastupom, kažu organizatori.

Učesnicima će biti približen javni nastup kao veština, značaj prvog utiska, ali i šta su to slabosti i snage govornika. Pored toga, mladi će biti obučeni da pripreme govor sa adekvatnom strukturom. Takođe, biće reči o stavu, neverbalnoj i asertivnoj komunikaciji. Učesnici će dobiti praktične savete kako da suzbiju tremu, da razumeju poruku u raznim vidovima komunikacije, a poseban deo obuke zauzeće komunikacija u kolektivu, a u okviru toga uloge u timu.

Prijave putem imejla: [email protected], kontakt osoba Aleksandra Malinović , telefon 061/401-83-96.

Projekat „Egyenlő esély minden fiatalnak 3 – Jednaka šansa za sve mlade 3“se bavi pripremom i realizacijom sadržaja usmerenih ka povećanju zapošljivosti mladih sa teritorija opština Bečej i Temerin.

Pohađanje obuke je besplatno, kao i nastavni materijal koji pokriva organizator.

Kriterijumi za pohađanje obuke je:

  1. Starosna dob učesnika i učesnica 15-30 godina
  2. Postojanje motivacije za aktivno učešće u obuci

Prijavljivanje traje do 18. marta, a o rezultatima ćete biti obavešteni 19. marta 2017. godine. Celodnevna obuka „Komukacija i javni nastup“ na srpskom jeziku će biti organizovana u ponedeljak 20marta 2017. godine, od 10 do 16 sati, u Kancelariji za mlade u Temerinu, Novosadska 352. Polaznicima će biti uručen zvanični sertifikati nakon uspešnog završetka obuke.

Više informacija o obuci i načinu prijave možete dobiti svakog radnog dana u Kancelariji za mlade opštine Temerin od 10 do 16 sati na adresi Novosadska 352, Temerin. Više informacija možete dobiti i pozivom na broj 061/401-83-96 ili putem imejla: [email protected], kontakt osoba Aleksandra Malinović.

 

PODELI

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here