15. jun: 3 projekcije na repertoaru Kulturnog centra

0
61

Na repertoaru Kulturnog centra opštine Temerin će se 15. juna prikazati 3 projekcije filmova. Za 16,00 časova zakazan je sinhronizovani 3D film “Automobili 3”, od 18,00 časova emitovaće se film “Čuvari plaže”, a od 20,30 film “Mumija” 3D.

3D film “Automobili 3”

Iznenađen novom generacijom super brzih trkača, legendarni Munja Mekvin (glas Ovena Vilsona) iznenada će biti izguran iz sporta koji voli. Da bi se vratio u igru, biće mu potrebna pomoć ambiciozne mlade mehaničarke, Kruz Ramirez, koja ima sopstvene planove za pobedu, plus inspiracija pokojnog fantastičnog Hadson Horneta i još par neočekivanih obrta. Dokazujući da broj 95 još uvek nije gotov, proveriće srce šampiona na najvećoj pozornici Piston kupa.

“Čuvari plaže”

Za čitave generacije TV fanova širom sveta, ime “Čuvari plaže” priziva slike sunca, surfera i seksi spasilaca, koji trče na usporenom snimku u jarko crvenim kupaćim kostimima koji im savršeno pristaju. “‘Čuvari plaže’ je najuspešniji televizijski šou svih vremena” kaže izvršni producent i zvezda novog filma Dvejn Džonson koji je od Dejvida Haselhofa preuzeo lik Miča Bjukenena.

U Emerald okrugu, vođa tima “Čuvari plaže” je poručnik Bjukenon i on je zaista postao lokalni i narodni heroj.

 – Njegov jedini cilj svakog dana je da zaštiti svoju plažu i da ljudi koji nju posećuju zaista uživaju. On zaista brine o njima, i oni ga vole zbog toga – kaže Džonson o svom liku.

Naspram njega je Zak Efron, mlad, zgodan i prilično arogantan u liku Meta Brodija, lošeg momka koji je dva puta osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u plivanju. On stiže u Emerald okrug, uradio je neke loše stvari pa mu je priključivanje timu Čuvara plaže i jedna vrsta kazne.

Međutim, sve se menja kada se njih dvojica udruže protiv lokalnih kriminalaca, a da užitak u filmu koji se već prikazuje u domaćim bioskopima bude potpun, pobrinule su se lepotice Aleksandra Dadario i model za kupaće kostime Sport Ilustrejteda, Keli Rohrbah.

film “Mumija” 3D

Tom Kruz predvodi glumačku ekipu u spektakularnoj, novoj filmskoj verziji legende koja je fascinirala kulture širom sveta od nastanka civilizacije.

Naizgled bezbedno smeštena u grobu duboko ispod pustinje, drevna princeza (Sofija Butela) kojoj je sudbina nepravedno oduzeta, budi se u današnje vreme i sa sobom donosi zlo koje je raslo preko hiljadu godina i užase koji prkose ljudskom poimanju. Od očaravajućih pustinja Srednjeg Istoka, kroz skrivene lavirinte ispod današnjeg Londona, „Mumija“ donosi iznenađujući intenzitet i balans čuda i uzbuđenja u maštovitom novom filmu koji uvodi novi svet bogova i čudovišta.

Pored Toma Kruza i Sofije Butele, u filmu glavne uloge tumače i oskarovac Rasel Krou, Anabel Volis i Džejk Džonson.

Karte su u pretprodaji i iznose 250,00 dinara. Mogu se kupiti u prostorijama Kulturnog centra opštine Temerin.

PODELI

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here